ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

με την εφαρμογή μη επεμβατικών μεθόδων

ανακούφιση από τον πόνο
ανακούφιση από τον πόνο
διευκόλυνση όλων των καθημερινών δραστηριοτήτων του ασθενή
διευκόλυνση όλων των καθημερινών δραστηριοτήτων του ασθενή
µία από τις πιο αποτελεσµατικές θεραπείες για την αντιµετώπιση του πόνου του ασθενούς, αλλά και για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου
µία από τις πιο αποτελεσµατικές θεραπείες για την αντιµετώπιση του πόνου του ασθενούς, αλλά και για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου

Υιοθετούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικά θεραπείες αλλά και τεχνικές μειωμένης επεμβατικότητας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και να εξασφαλίζουμε την πιο άμεση επιστροφή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες!

Κοινή μας πεποίηθηση είναι ότι η αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα και κάθε άλλης μορφής παθολογική κατάσταση των αρθρώσεων σας δε θα πρέπει να αποτελεί αιτία περιορισμού της κίνησης και της κοινωνικότητάς σας.

Για το λόγο αυτό παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζετε στον ώμο, το γόνατο, το ισχίο ή και στην ποδοκνημική άρθρωση.

αρθροπλαστική γόνατος

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

κάντε κλικ για να διαβάσετε το είδος της αρθροσκόπησης που σας ενδιαφέρει

PRP - Platelet Rich Plasma

Η εφαρμογή Platelet Rich Plasma (PRP), συνίσταται στην ειδική επεξεργασία του πλάσματος του αίματος που λαμβάνεται μετά από απλή αιμοληψία και ειδική επεξεργασία -με ενεργοποίηση των αυξητικών κι επουλωτικών παραγόντων, μια διαδικασία εντελώς αυτόλογη και επαναλήψιμη, της οποίας τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα από τα πρώτα δύο 24ωρα μετά την έγχυση.

Το PRP διακρίνεται για την ισχυρή επουλωτική και υποστηρικτική του δράση στις περιοχές που έχουν υποστεί κάκωση.

Συνδυαστικά, με ενισχυτικές ενέσιμες θεραπείες με κολλαγόνο, υαλουρονικό και χονδροϊτίνη – γλυκοζαμίνη, βελτιώνουν το μικροπεριβάλλον της περιοχής τραυματισμού και προσφέρουν βέλτιστη τοπική αναγέννηση.

Το θεραπευτικό εύρος των τεχνικών αυτών είναι ανεξάντλητο, γι’ αυτό και μεγάλα κέντρα του εξωτερικού, όπως η Mayo Clinic, επενδύουν σε αυτές τις θεραπείες και τις εντάσσουν στο θεραπευτικό τους πακέτο, υπολογίζοντας ότι η αναγεννητική ιατρική θα αποτελεί το 10% όλων των θεραπειών ανεξαρτήτως ειδικότητας μέσα στην επόμενη δεκαετία!

Μιλήστε Απευθείας με το Ιατρείο μας

συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή email στο info@harishristopoulos.gr τις ερωτήσεις και απορίες σας!

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός

O Δρ. Χριστόπουλος Χάρης είναι Διευθυντής της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία, ενώ έως το 2006 διετέλεσε Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου Metropolitan.

Στο ορθοπεδικό μας ιατρείο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ιατρική αποκατάσταση παθήσεων ορθοπαιδικής φύσης για άτομα κάθε ηλικίας, καλύπτοντας όλο το εύρος των ορθοπεδικών παθήσεων.

Για ραντεβού καλέστε καθημερινά στο +30 210 6855101

Το Ιατρείο

Το Ιατρείο λειτουργεί καθημερινά ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Απογευματινά ραντεβού Δευτέρα & Πέμπτη 18.00 - 20.00

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 6-8, Νέα Φιλοθέη (έναντι Νοσ. Μητέρα)