Ο ΙΑΤΡΟΣ

Δρ. Χάρης Χριστόπουλος

Εξειδίκευση στις Αθλητικές Κακώσεις

Ως Επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών για πολλά χρόνια σε συνδυασμό με την κλινική του εξειδίκευση του από τα πρώτα χρόνια της δραστηριότητας του, διαθέτει μοναδική εμπειρία στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές.

O κος Χριστόπουλος Χάρης αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 1985.

Το 1993 έλαβε το διδακτορικό του τίτλο (PhD) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κατόπιν υποβολής διατριβής με αντικείμενο "αποκατάσταση ρήξεως προσθίου χιαστού συνδέσμου γόνατος με αυτομόσχευμα του επιγονατιδικού τένοντα" - μελέτη την οποία πραγματοποίησε στην Κλινική Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αθηνών.

Image
Image

Από το Φεβρουάριο του 1993 έως και το 1995 διετέλεσε έμισθος επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Nuffield Orthopaedic Center στην Οξφόρδη της Μεγάλης Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nuffield Orthopaedic Center είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την υπεροχή του στους τομείς της ορθοπαιδικής χειρουργικής, ρευματολογίας και φυσιατρικής αποκατάστασης.

Αποτελεί δε ένα από τα τέσσερα νοσοκομεία του δικτύου Oxford University Hospitals NHS Trust. Ταυτόχρονα συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του High Wycombe General Hospital.

Image

To Μαίο του 1995 και για τους επόμενους 6μήνες ήταν υπότροφος της Α.Ο. INTERNATIONAL SWITZERLAND του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "St Vinsent und Elizabeth Hospital" στο Mainz της Γερμανίας.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου από τις αρχές του 1998 έως το 2014 διετέλεσε Επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών όπου μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Βραζιλίας 2014 λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε από την θέση αυτή με τον τίτλο Επίτιμος Ιατρός της Εθνικής Ομάδος.

Ταυτόχρονα υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία.

Από το 2002 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έως το 2006 διετέλεσε Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακωσεων του νοσοκομείου Metropolitan.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ από το 1998 και από το 2012 είναι Διευθυντής της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής Θεραπευτηρίου Υγεία Αθηνών.

Πραγματοποιεί ρομποτικές επεμβάσεις με την χρήση του πιστοποιημένου συστήματος Mako της Stryker, για ολική αρθροπλαστικη γόνατος και ισχιου.

Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ελληνική Μικροχειρουργική Εταιρεία

Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας

Ελληνική Ορθοπαιδική Εταιρεία Γόνατος

Διεθνής Μικροχειρουργική Εταιρεία

Βρετανική Ορθοπαιδική Εταιρεία

Ιατροί χωρίς Σύνορα

GIRLESTONE SOCIETY

Μιλήστε Απευθείας με το Ιατρείο μας

συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή email στο info@harishristopoulos.gr τις ερωτήσεις και απορίες σας!

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός

O Δρ. Χριστόπουλος Χάρης είναι Διευθυντής της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία, ενώ έως το 2006 διετέλεσε Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου Metropolitan.

Στο ορθοπεδικό μας ιατρείο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ιατρική αποκατάσταση παθήσεων ορθοπαιδικής φύσης για άτομα κάθε ηλικίας, καλύπτοντας όλο το εύρος των ορθοπεδικών παθήσεων.

Για ραντεβού καλέστε καθημερινά στο +30 210 6855101

Το Ιατρείο

Το Ιατρείο λειτουργεί καθημερινά ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Απογευματινά ραντεβού Δευτέρα & Πέμπτη 18.00 - 20.00

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 6-8, Νέα Φιλοθέη (έναντι Νοσ. Μητέρα)